Может, он говорит чистую правду. Не факт же, что он вообще его видел.

Или видел, но не увидел.
Или брешет, потому что так надо.
Во всяком случае, тех, кто говорит, что он алкаш, гораздо больше.
А вот еще:
ярослав довбуш
3 дня назад
Небесна сотня дивиться з небес на це все и думае невже вони загинули за це стадо баранив ,яких позганяли з шахт
ярослав довбуш
3 дня назад
Ганьба пороху
Олег Кулинич
2 дня назад
Їбанутись
Микола Хміль
2 дня назад
Одна нормальна людина яка крикнула ганьба,а то всі інші вівці"Селфі,селфі"
В і х о т ь
12 часов назад
ШОК !!! Які наші люди лошари !!!
Віктор Олофінський
1 час назад
Холопи
Nika Nikita
Не було 10 тисяч людей... хіба йому подвоїлося чи потроїлося.....брехло!!!
Іван Трач
Ми ще мабуть не виросли якщо ходимо дивитися на такого гилиста і брехуна
Lesly Homka
Мене дивує шо туди ще стільки людей зібралось. Виявляється червоноградці туплять кокретно!
Roman Monogarov
Раби люблять свого царя)
Свєта Смеречанська
шахтарі мені вас навіть не шкода лохи це діагноз
Павло Максимець
хто за брехуна ... то немає просто слів
Павло Максимець
не забудьте чому ви не маєте зарплату у 100 000 грн зарплату як його чиновники.... балвани задумайтесь ....
Роман Климко
Я не експерт,але на мою думку приїхати до зубожілих замерзлих втомлених людей що б розказувати про високі матерії,10 000 людей,що він несе,які ми єдині,з ким ми єдині з тими хто у нас краде?
З тими хто нас обманює кожних 5 років?
Безумовно україна велика держава,але треба її зробити вільною,вільною від порошенків,тимошенків,гриценків,луценків і іншого шобла яке нас зневолює своїми законами,податками,казнокрадством та іншими злочинами проти народу,є томос,є безвіз,є ще там щось,але нема головного,нема миру,нема криму,нема медицини,нема 10 000 000 українців,тих самих
щр виїхали за кордон і не повернутся сюди 1/4 всієї країни???
А ще нема доріг,нема держпослуг,нема суду і в людей нема грошей в кишенях
Нічого в нас нема
Крім магазинів Рошен.але ті безкоштовно нічого не дають
Йдіть своїм шляхом петро олексійомич і чим далі від України тим краще і свиту свою з собою заберайте.
А ми тут самі якось лад наведемо,нема віри тим хто дурив нас не раз
Sergiy Rudiy
Люди, за шо йому плескати і кричати, за що? І як можна жити в нормальній країні, якщо йому так радіють люди (
Ігор Ільницький
Брехло приїхало ше більше довів Україну до бідності, за пять років нічого не зробив для людей, тільки рошен магазинів понаставляв по цілій Україні
Туно Прай
на патріотизм давить.ми це вже за часів ющенка проходили.
ярослав довбуш
ВИ еднайтесь а я буду красти[color=#800000][/color]
ярослав довбуш
Червоноград ви найкращИ ЛОШАРИ.ЦЯ СУКА ЗГАНЯЛА ШАХТАРИВ И БЮДЖЕТНИКИВ ДЛЯ МАСОВКИ,ЯК КОЛИСЬ ЗГАНЯВ ЯНИК НА ДОНБАСИ
Николай Яковлев
червоноград йобнувся
марко скочко
Ще і лайки накручені
hotNews
Брехло.яке розвалило вугільну галузь
І ще має наглість приїзджати і щось обіцяти ...
Роман Лазаревич
максимум 5 тисяч було ! як завжди на своїй ноті...
Дмитро Касперський
Вийшли 2 алкаша на сцену
Светлана Тимощук
Ви Шарiя подивiться,як його насправдi в нас зустрiли,а це картинка його пропагандонiв.
Nika Nikita
Приїхав порошенко врубав по 50 грам і загубив свою маринку
leks Mur
холопи
Анатолий Буричко
Уже випив
Сергій Бесага
Червоноград, який першим скинув Лєніна, слухає нахабного і брехливого ГАУЛЯЙТЕРА незалежної України, що через доляри в зеньках 5 років грабує нас, тримає нас не просто за ЛОХІВ, а як БИДЛО. Червоноград ПРОСНИСЯ!!!! Геть гидоту з нашого терену. Слава Україні. Смерть ворогам українського народу![color=#800000][/color]
Микола Хміль
За що гинула небесна сотня,за те щоб зараз Порошенко зганяв шахтарів і б'юджетників як Янукович колись зганяв на Донбасі для масовки,як баранів.Ганьба Пороху,профспілкам і шахтарям
Гайдамака За Пороха19
Сука зрадойоби ви їбанулись взагалі на всю голову[color=#800000][/color]
Ukraine POWER!
его наверно просто хотели в живую увидеть, а так всем похуй на него, лично мне впадлу было идти смотреть на этот цирк, много моих окружающих кого я знаю, его не поддерживают..
Микола Хміль
Є поіменний список з шахти ,"Надія"кого насильно керівництво шахти відправляло для масовки вЧервоноград
Roter Blitz
Тупі барани хто прийшов до нього
Dj Brogs
Придурок і сюди приїхав... о боже
Андрій
Брехун злодій
Dmitry Sertoc
Ганьба!
Nik Den
Семейка адамсов во главе с пиздаболом. Когда ты уже сдохнешь ???
Gate Coll
Шоколадне хуйло,здохни!пиздун йобаний на площу максимум тисяча поміщається в Червонограді. Пиздун йобаний
Светик
Та его уже на костер надо или накол! А вы тупорыле хлопаете , что еще мало 5 лет? Еще не наголодались, не навоевались, херои херовы!!!